Kcodril
somcovidresponsables

PLA ESTRATÈGIC COVID19 “ANIMACIÓ INFANTIL”


Mesures d’organització i actuació davant el covid19.

 

A continuació s’enumeren les mesures a seguir abans, durant i després de la realització d’una animació infantil segons les noves normatives davant el covid19:


  1. El material a utilitzar serà desinfectat abans i després de cada animació.
  2. Només faran les animacions monitors que no presentin ni hagin presentat símptomes en els darrers 14 dies
  3. Només podran participar els nins que no presentin ni hagin presentat símptomes en els darrers 14 dies. Es recomana que els pares prenguin la temperatura i revisin els símptomes a cada participant.
  4. No ens podem fer responsables que els participants mantinguin la distància de seguretat durant els jocs, encara que aquests estaran adaptats a que hi hagi el mínim contacte possible. Per aquest motiu:
    • Els monitors: duran mascareta, tindran accés fàcil a gel desinfectant i s’aniran rentant les mans després de cada joc/activitat.
    • La utilització de mascaretes higièniques dels participants serà baix responsabilitat dels pares.
    • Els participants s’hauran de rentar les mans abans de començar l’animació, i es faran dues aturades durant aquesta per que es puguin anar a rentar les mans de nou.


És important que tant els monitors com els participants tinguin en compte que cal reforçar conductes saludables, quan sigui possible: Tossir i esternudar al colze, incidir en la importància d’un bon rentat de mans, així com en el distanciament físic i en la utilització correcta de les mascaretes.