9Kcodril

Espectacles i festes 

PORTFOLIO

Especial: Ajuntaments, Fires i Festes

Concerts

Funky, Jazz, Covers

Disco Family Party

Música per tothom

Passacarrers

Xaranga i més...

Espectacles i Festes


Cerques diversió? Descobreix els nostres espectacles i festes.

Animateca d'Estiu

L’Animateca d’Estiu és un concepte que integra activitats interactives, tallers creatius i una festa final animada. Aquest esdeveniment té com a objectiu principal fomentar la participació comunitària, estimular la creativitat i proporcionar entreteniment de qualitat per a tots els residents i visitants dels seus municipis.

ANIMACIONS FAMILIARS ESCENARI


Diversió assegurada per a tota la família amb les nostres animacions infantils i familiars d'escenari! Espectacles plens de màgia, música i jocs per a totes les edats. No et perdis la màgia!

CONCERTS


Gaudeix de concerts al teu municipi, fira o festa a preus a l'abast de tothom i amb una gran qualitat. Un ventall d'estils musicals per a tots els gustos i edats. Una ocasió única per  compartir moments inoblidables amb la família i amics. Consulta les opcions que tenim i fes el teu concert a mida!

Disco Family Party


Passa-ho bé amb una discoteca familiar a l'aire lliure a places, parcs i espais adients. Música, ball, jocs i diversió per a tota la família. Un ambient únic per a compartir moments inoblidables amb grans i petits. No et perdis l'oportunitat de ballar sota les estrelles! 

Passa carrers + Xaranga


La festa envaeix els carrers! Gaudeix d'un passacarrers o xaranga musical ple de ritme, alegria i color. Una desfilada musical per animar el teu barri o poble i contagiar a tothom de la millor energia. No et perdis l'oportunitat d'unir-te a la festa!

Espectàcle de Nadal ‘22 de Kcodril-Dinamització i Acció Social
unsplash