Espectacles

Direcció

c/ Neira, 2 Sant Jordi (Palma)

Telèfon

668 850 611

  ESPECTACLES  

  Per Ajuntaments, AAVV, Empreses i altres entitats. 

  1.- ANIMACIÓ FAMILIAR GRAN FORMAT  

ESCOLES, FIRES, POBLES, AAVV. Montam la millor de les festes. Jocs, música, paracaigudes gegant, personatges divertits i màgics. Pirates, Indis, Fantasia, ... El que vulguis ho podem fer.

  3.- DJ + SHOWMAN + EQUIP DE SO  

Obert a tots els públics. Sempre amb un caire festiu i de diversió sense final. Dj amb música adient per tots els públics, actual i divertida. També hi hauria un showman que animaria a tothom, amb coreografies, jocs puntuals per tothom i molt més!!!

  2.- TXARANGA - MÚSICA I DIVERSIÓ  

Per fires, festes o altres esdeveniments a pobles, places o carrers. La Txaranga de Kcodril està composta per 3 artistes de diferents disciplines, que junts fan una combinació espectacular! Música i animació en format reduït. La gent gaudirà com si fos a un concert mentre passeja.

  4.- GIMCANA FAMILIAR  

Activitat molt divertida i familiar,  POBLES, AAVV. Montam la millor de les gimcanes, amb una intro teatralitzada, jocs a la gimcana i molta diversió en familia. Amb una festa final amb música i coreos.

  5.- APOCALYPSE ZOMBIE PARTY  

Si sou un Ajuntament i us atreviu a fer una Zombie party POTENT I MOLT PROFESSIONAL (no ens quedam enrera a altres opcions de la Península), teniu una de les millors opcions!!!

ens trobaràs a:

xarxes socials

KCODRIL - DINAMITZACIÓ I ACCIÓ SOCIAL

07199 Sant Jordi, Palma

Copyright © All Rights Reserved

Bodas.net
Recomendado por Zankyou