CASAL DEL PUIG

ESTADES AL PUIG DE SANT MIQUEL PER ENTITATS

Emmarcat dins el projecte: "Llars el Temple", oferim l’opció de realitzar estades a les instal·lacions de la casa de colònies situada al Puig de Sant Miquel (Montuïri). Aquestes estades ens serveixen per aconseguir recursos destinats a la realització del projecte en el que estam treballant i així poder seguir endavant amb el mateix.

 

El Puig

El Puig de Sant Miquel és una muntanya de 259 m del terme de Montuïri, a Mallorca. Al cim, s'hi troba l'oratori de la Mare de Déu de la Bona Pau. Al mateix Puig de Sant Miquel, al costat de l’oratori, trobam les instal·lacions del Casal de Colònies.

A.- OPCIONS PER ENTITATS.

Passar un DIA especial al Puig de Sant Miquel (Montuïri). Allà es realitzaran nombroses activitats, jocs i tallers, a l’hora que es podrà gaudir del paisatge de la zona.

Oferim la possibilitat de gaudir d’una estada en un entorn incomparable per a la convivència i realització d’activitats en un entorn natural.

 

Podreu realitzar les vostres acampades al Puig de Sant Miquel (Montuïri), a un entorn rural i natural, amb gran valor paisatgístic i vistes impressionants.

 

B.- OPCIONS PER ENTITATS PROFESSIONALS.

 

ESCOLES DE FORMACIÓ

 

Si voleu realitzar el vostre curs de monitor o director de temps lliure o qualsevol formació anàloga, aquí trobareu el lloc ideal per aconseguir la concentració i predisposició dels vostres alumnes.

STAGE ESPORTIU

 

Si voleu organitzar els vostres STAGE ESPORTIU a un lloc amb un entorn natural incomparable, amb unes instal·lacions amplies i amb piscina. El Puig de Sant Miquel ofereix les condicions perfectes per practicar l’esport.

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706