PROJECTE LLARS TEMPLE

PROJECTE SOCIAL "Llars el Temple"

L’associació Kcodril - Dinamització i Acció Social du a terme un projecte social que es desenvolupa en conjunt amb l’entitat Llars d’Infància “el Temple”, amb l’objectiu d’oferir una formació i una alternativa laboral com a monitors al món de les activitats d’oci i temps lliure, pels joves tutelats i ex-tutelats del centre. També es realitzen activitats de temps lleure destinades a infants més petits on s’integren amb altres nins de distintes procedències externes a la llar.

 

Si voleu conèixer una mica més el nostre il·lusionant projecte, t'animam a que li facis un cop d'ull.

Aquest, és un projecte de llarga durada perquè pugui donar els resultats tan òptims que estam aconseguint als darrers anys. Poc a poc arribam a més gent i a més participants i tot això gràcies a diferents entitats que ens recolzen.

 

El projecte vol continuar donant una alternativa al temps lliure dels més petits i dels al·lots de la “Llars el Temple”. Un temps lliure que sigui diferent i adaptat a les seves necessitats, que puguin viure realitats diferents al seu dia a dia, una desconnexió que els faci entrar en una rutina alternativa i diferent.

 

Sempre des del caire o manera fer de la nostra entitat (KCodril): diferent, dinàmica, de l’esplai, jove, ... I amb una intenció integradora en tots els seus aspectes, fent-los compartir aquestes activitats amb altres grups o nins vinguts d’altres escoles, AAVV, pobles, esplais, ....

 

Aquest projecte es realitza a la casa de colònies situada al Puig de Sant Miquel (Montuïri) i a altres llocs.

 

INTENCIONS ESPECÍFIQUES

 

Aquestes intencions surten de les generals de la nostra entitat i que han estat adaptades al projecte que presentam.

 

Les intencions serien les següents:

 

- Aportar al projecte del centre un recurs diferent, perquè els nins/nines i joves que viuen a les instal·lacions de la Llar del Temple puguin gaudir del temps lliure d’una manera alternativa.

 

- Integrar a tots els participants d’aquest projecte en altres realitats que els envolten, diferents al seu dia a dia, perquè tenguin la possibilitat de conviure amb altres nins/es i joves.

 

 

Regalam alegria !!

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706