NOSALTRES

LA NOSTRA HISTÒRIA

Kcodril és una associació mallorquina que va néixer amb l’objectiu de crear i oferir un ampli ventall d’activitats d’oci i temps lliure, esportives i educatives, dirigits als diferents col•lectius de la nostra societat, amb l’educació en valors com a element principal.

 

La il•lusió dels seus integrants per innovar i desenvolupar és el motor de KCodril. Aportar nous models d’animació, creant i oferint activitats d’oci i temps lliure, destinades i dirigides a totes les edats: nins, joves, adults, gent gran.... aportant-li sempre un caire lúdic, innovador i educatiu a totes les activitats.

 

L’associació KCodriL intenta dinamitzar la nostra societat a tots els nivells. Per aquest motiu ens hem plantejat unes intencions molt clares i bàsiques per a la personalitat pròpia de l’associació. El que volem dir amb intencions és la finalitat primera i de la qual neixen la resta d’idees de KCodriL.

 

- Afegir nous elements dinamitzadors al nostre entorn social més proper.

- Acostar la dinamització, amb els valors que ens identifiquen, a tots els membres de la nostra societat, sense distinció d’edat, sexe, religió, ni cap altre tret distintiu de cada un.

Pensam que tots els membres que formen la nostra societat poden participar a tot allò que sigui dinamitzar i estar en moviment, perquè tota activitat es adaptable als més petitons i també als nostres majors. Perquè tothom pot participar i a tots ens agrada fer activitats, ja siguin per un col•lectiu de treballadors, com per a un de jubilats, com per a aturats, ... tots podem tenir el nostre espai i la nostra necessitat de fer, d’estar actius.

 

Les intencions de KCodriL estan molt arrelades a la cultura i formes de fer pròpies de la nostra societat, sense menysprear la resta de cultures amb les quals compartim espai i temps.

 

Aquests trets distintius es podem afegir a qualsevol activitat que es faci, sent una manera de transmetre la nostra cultura, amb una manera de fer particular i diferent, combinant el que és nou amb el que és nostre, el que és divertit d’ara i el que és divertit de sempre.

TRIA EL TEU SOMNI !!

L'EQUIP DE KCODRIL

NÉSTOR BALLE

Chief Product Officer & Client Service Manager

MARIA GARAU

Chief Financial Officer & SEO

JUAN MANUEL GREGORIO

Marketing Director &Technical Officer

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706