TEATRE A L'ESCOLA

TEATRE A L'ESCOLA

"Això era i no era... Un personatge màgic que va arribar a la vostra escola, amb la seva maleta fantàstica plena de rondalles i aventures que contar a tots els nins i nines."

 

Els personatges més divertits de les rondalles mallorquines aterren a la vostra escola, per fer passar als nins/es una bona estona, intentant fomentar la pròpia cultura mallorquina a través de les rondalles més conegudes com poden ser: en Joanet de Sa Gerra, l’amor de les tres taronges, en vit, el festejador, ...

 

L’activitat serà realitzada i desenvolupada per monitors i professionals, amb un caire completament artístic. La nostra intenció serà que els contes i les rondalles siguin contades des d'un punt de vista teatral i les visquin de la manera més real possible.

ALTRES ACTIVITATS...

Diversió, desconnexió, màgia, activitats en tot moment, opció de piscina de grans dimensions. Tenim tots els elements per que l'escola passi un dia diferent.

Proposam una gestió, dinamització i animació íntegra de la festa, amb una ambientació adequada del tema.

Festa de Halloween, Nadal, Carnestoltes, Pasqua, Fi de Curs i molt més.

Emmarcat dins el projecte social "Llars el Temple", oferim l’opció de realitzar estades a les instal·lacions de la casa de colònies situada al Puig de Sant Miquel.

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706