MONOGRÀFICS

MONOGRÀFICS ESCOLA/AMIPA

La intenció amb aquests monogràfics és la de cohesionar, integrar i oferir una alternativa d’oci.

 

L’objectiu d’aquestes activitats serà el de gaudir d’una jornada diferent a la teva Escola i posant en pràctica els coneixements bàsics de les diferents arts i activitats que us proposem a continuació.

 

1.- INICIACIÓ AL MÓN DEL CIRC

Taller de circ acrobàtic que pretén donar a conèixer i desenvolupar les diverses arts circenses com ara els equilibris, els malabars i les acrobàcies. A més, pretén potenciar les diverses qualitats del cos humà com ara la força, l’equilibri i la coordinació. La iniciació al món del circ es durà a terme utilitzant la creativitat i la imaginació del nin/a com a eines fonamentals.

 

2.- RITMES AFRICANS

Realització d’una activitat artística i molt dinàmica, on tots junts aprendran a realitzar ritmes africans mitjançant instruments de percussió propis de la cultura africana.

 

3.- IOGA EN FAMILIA

El ioga per a nins/es s'ha convertit en una activitat que compta ja amb una gran acceptació a tot el món. No hi ha ningú millor que els nins/es per ensenyar la pràctica del ioga.

El ioga té efectes molt beneficiosos en els nins/es. Els aporta mobilitat, força i elasticitat.

 

ALTRES ACTIVITATS...

La intenció amb aquests monogràfics és la de cohesionar, integrar i oferir una alternativa d’oci i gaudir d’una jornada diferent a la teva Escola.,

"Això era i no era... Un personatge màgic que va arribar a la vostra escola, amb la seva maleta fantàstica plena de rondalles i aventures que contar a tots els nins i nines."

Organitzam el teu viatge d'estudis a Menorca. Ens encarregam de tot. Les nostres propostes estan personalitzades 100%.

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706