MINI COLÒNIES PUIG

MINI COLÒNIES PUIG DE SANT MIQUEL

PROJECTE: "Llars el Temple"

L’associació K-Codril-Dinamització i Acció Social du a terme un projecte social que es desenvolupa en conjunt amb l’entitat Llars d’Infància “el Temple”, amb l’objectiu d’oferir una formació i una alternativa laboral com a monitors al món de les activitats d’oci i temps lliure, pels joves tutelats i ex-tutelats del centre. També es realitzen activitats de temps lleure destinades a infants més petits on s’integren amb altres nins de distintes procedències externes a la llar.

 

Emmarcat dins el projecte oferim l’opció de realitzar estades a les instal·lacions de la casa de colònies situada al Puig de Sant Miquel (Montuïri). Aquestes estades ens serveixen per aconseguir recursos destinats a la realització del projecte en el que estam treballant i així poder seguir endavant amb el mateix.

 

El Puig

El Puig de Sant Miquel és una muntanya de 259 m del terme de Montuïri, a Mallorca. Al cim, s'hi troba l'oratori de la Mare de Déu de la Bona Pau. Al mateix Puig de Sant Miquel, al costat de l’oratori, trobam les instal·lacions del Casal de Colònies.

- Abans de fer la reservea online, has d'haver telefonat per comprovar si les dates estan lliures.

- Qualsevol reserva que se faci directament, sense confirmar les dates abans per telèfon, NO serà vàlida.

ALTRES ACTIVITATS...

Diversió, desconnexió, màgia, activitats en tot moment, opció de piscina de grans dimensions. Tenim tots els elements per que l'escola passi un dia diferent.

Proposam una gestió, dinamització i animació íntegra de la festa, amb una ambientació adequada del tema.

Festa de Halloween, Nadal, Carnestoltes, Pasqua, Fi de Curs i molt més.

Emmarcat dins el projecte social "Llars el Temple", oferim l’opció de realitzar estades a les instal·lacions de la casa de colònies situada al Puig de Sant Miquel.

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706