NIT JOVE

NIT JOVE

Propossam la celebració d'una “Nit Jove”, un conjunt d’activitats que combinaria l’esport i l’oci i que donaria al jovent una possibilitat d’oci alternatiu. Un oci saludable i que pugui assistir tots els joves que hi vulguin participar, amb diferents estils d'oci per atreure a tots els tipus de joves.

ZOMBY PARTY

Festa zombie amb molta diversió. Un recorregut o casa del terror, ple de zombies i personatges que farà que tothom gaudeixi d'una estona divertica i amb molta acció.

Amb un final de festa amb el Dj Terrorific, coreografíes i diversió.

TALLERS i ACTIVITATS

L’objectiu d’aquests tallers i activitats serà el de gaudir d’una jornada molt divertida i adaptada a les edats dels participants, jocs i taller que siguin per joves i només per ells. Hi ha moltes opcions relacionades amb el temps lliure, que pot atreure al jovent i passar un dia diferent. Jocs, street dance, latin dande, tallers de maquillatge per joves, i mil coses més que ara estan de moda!

ZUMBA PARTY

Tot un pabelló o plaça, plena de joves fent una zumba party. Una festa que convinaria actuacions, sessions de zumba, Dj i activitats esportives.

Diversió, esport, salut i joves gaudint d'una nit diferent.

ACAMPADA O CAMP DE TREBALL JOVE

Aquesta activitat te un caire grupal, fa que tots els participants facin pinya, juguin, participin i coneguin a més gent. Es una barreja de activitats de lleure, activitats participatives, d'esforç personal i tot amb un ambient jove i molt divertit.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ DE QUALSEVOL D'AQUESTES ACTIVITATS,

NO DUBTEU EN DEMANAR MÉS INFORMACIÓ.

TENIM MOLTA IMAGINACIÓ I SABEM EL QUE FEM!!

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706