AJUNTAMENTS-AAVV

AJUNTAMENTS / AAVV

En aquest apartat podreu trobar moltes opcions per dinamitzar el vostre poble o barri. Tenim experiència en grans dinamitzacions: passacarrers, gimcanes familiars, música dj per tothom, grans jocs per tot el poble i molt més!!!

GRANS ANIMACIONS INFANTILS

Una animació que faci gaudir als més petits i als pares. Personatges fantàstics, molta màgica. Tot teatralitzat i molts de jocs (de grup, gegants, ...) amb un ritme i diversió assegurada!!

NITS JOVES

Perquè els joves necessiten una dinamització per ells, perquè poden tenir opcions lúdiques fora el carrer i nosltres tenim moltes idees i experiència dinamitzant el jovent.

FIRES I FESTES

Tenim moltes opcions perquè les vostres Festes o Fires siguin les millors: música DJ, tallers, Zumba, passacarrers, contacontes i molt més.

Descobreix com fer la millor dinamització!!

GIMCANES FAMILIARS

Gaudir en familia és una activitat molt enriquidora pels nins i pels pares Una manera de enfortir els lligams de cada familia, amb jocs i activitats que participin alhora.

TEATRE

Si tens un espaci escènci propi i vols una representació plena de personantges màgics i molt divertits, us podem oferir: Rondalles, Llegenda de Sant Jordi, Contacontes i molt més!

ACTIVITATS D'ESTIU

L'estiu és per gaudir, però es pot gaudir de manera organitzda i amb moltes activitats. Escoles d'estiu, campaments, activitats i tallers d'estiu, ...

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706