ACTIVITATS ESTIU

ACTIVITATS D'ESTIU

L'estiu és un moment de diversió, de desconnexió i per gaudir de les vacances i de l'estiu. Tenim propostes per fer de l'estiu el m¡millor moment de l'any, des de les nostres ANIMACIONS D'ESTIU divertides i dinàmiques, fins la possibilitat de fer ESCOLETES D'ESTIU màgiques i on els pares estiguin tranquils de deixar els seus fills i que aprenguin jugant . També està l'opció d'organitzar un CAMPAMENT a la natura, amb molta diversió i estiu.

ESCOLES D'ESTIU

Organització i gestió total d'una escoleta d'estiu, només ens heu de demanar i nosaltres ens encarregam de tot. La banda legal, organització i realització d'una activitat d'estiu que sigui divertida, molt dinàmica i que faci feliços als participants.

CAMPAMENTS

Podem organitzar un campament en col·laboració amb l'entitat que sigui. Gestió integral i difusió. Podem cercar el lloc per fer-ho, que sigui exclusiu, en contacte amb la natura. Per viure moment especials i que no s'oblidaran mai.

ANIMACIONS D'ESTIU

Les nostres animacions d'estiu són molt dinàmiques, jugam sense aturar, amb jocs de tot tipus: de grup, jocs gegants, jocs d'aigua.

Tot adaptat a les edats dels participants i als recursos del lloc.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ DE QUALSEVOL D'AQUESTES ACTIVITATS,

NO DUBTEU EN DEMANAR MÉS INFORMACIÓ.

TENIM MOLTA IMAGINACIÓ I SABEM EL QUE FEM!!

SI CERQUES UN SHOW O UNA ACTIVITAT MÉS EXCLUSIVA

 

MIRA LA NOSTRA WEB AMB ESPECTACLES VIPS I EXCLUSIUS

ON TROBAR-NOS

 

C/ NEIRA, 2 SANT JORDI

 

kcodril@kcodril.org

reserves@kcodril.org

 

© Copyright. All Rights Reserved.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

 

Dilluns a Divendres: 9:00h a 14:30h

668 850 611

971 964 706